You are not logged in.


#1 2005-06-21 18:04:30

smiddy
Active member
Registered: 2005-02-15
Posts: 183
PM

...more forum problems.

Hi,

I've been noticing PHP errors ocurring after posting message. They don't seem to do anything to the post, but they are showing at the top of the screen just after a submital (using quotes may be the issue).


- [color=red]s[/color][color=blue]m[/color][color=red]i[/color][color=blue]d[/color][color=red]d[/color][color=blue]y[/color]

Offline

 

#2 2005-06-21 18:34:51

bubach
Administrator
From: Trollhättan, Sweden
Registered: 2005-02-15
Posts: 366
PM  Website

Re: ...more forum problems.

smiddy wrote:

Hi,

I've been noticing PHP errors ocurring after posting message. They don't seem to do anything to the post, but they are showing at the top of the screen just after a submital (using quotes may be the issue).

Hmm..
testing, testing...

Offline

 

#3 2005-06-21 18:35:50

bubach
Administrator
From: Trollhättan, Sweden
Registered: 2005-02-15
Posts: 366
PM  Website

Re: ...more forum problems.

Must be something shitty in the attachment mod. You haven't had any problems before I installed that, right?

Offline

 

#4 2005-06-21 19:41:49

Dex4u
Active member
Registered: 2005-02-19
Posts: 132
PM

Re: ...more forum problems.

hi,
I also noticed that today, only on first post not on edit etc.

Offline

 

#5 2005-06-22 03:51:27

smiddy
Active member
Registered: 2005-02-15
Posts: 183
PM

Re: ...more forum problems.

bubach wrote:

Must be something shitty in the attachment mod. You haven't had any problems before I installed that, right?

This is true...the error hppens so quickly that it is only on the screen for about a second or two.


- [color=red]s[/color][color=blue]m[/color][color=red]i[/color][color=blue]d[/color][color=red]d[/color][color=blue]y[/color]

Offline

 

#6 2005-06-22 12:25:32

jas2o
Member
From: Australia
Registered: 2005-02-16
Posts: 37
PM  Website

Re: ...more forum problems.

Do you think it was my attachment?

I got the error too, but only on the page with the attachment, not on this topic.

(I did a edit)

Jas2o

Last edited by jas2o (2005-06-22 12:26:21)

Offline

 

#7 2005-06-22 17:11:45

bubach
Administrator
From: Trollhättan, Sweden
Registered: 2005-02-15
Posts: 366
PM  Website

Re: ...more forum problems.

Too bad I don't have time to go on bug hunting right now. tongue

Offline

 

 

Board footer

Powered by PunBB
BOS homepage © Copyright 2005 Christoffer Bubach
Strict XHTML and valid CSS.